Afgelopen week, woensdag 10 april 2019, was het de 100ste dag van dit jaar. De eerste 100 dagen van dit jaar zijn alweer voorbij gevlogen. Dat ging snel! Een goed moment om te kijken hoever we al zijn gekomen dit jaar en of al onze doelen gehaald zijn of nog haalbaar zijn. 

Op eigen benen
100 dagen geleden startte ik als zelfstandig ondernemer . Met een flinke dosis enthousiasme en ambitieuze plannen ging ik langs de Kamer van Koophandel. Na 14 jaar loondienst nam eindelijk de stap naar zelfstandigheid en vrijheid. Na jaren het idee te hebben gehad het altijd beter te weten, is het heerlijk om eindelijk mijn ideeën zelf te kunnen ontplooien.

Terugblikken op de afgelopen 100 dagen
Nu 100 dagen later kijk ik voor het eerst terug. Wat is er terechtgekomen van al mijn ideeën? Conclusie: de geplande grote stappen, zijn kleine stapjes geworden. Maar als ik terugkijk, ben ik zelf heel tevreden. De eerste opdrachten zijn succesvol uitgevoerd en niet geheel onbelangrijk, we hebben een boterham kunnen eten. Een mooi zichtbaar resultaat is het live gaan van deze website.

Hoe kijkt u terug?
En u… als medeondernemer, hoe kijkt u terug op de eerste 100 dagen van 2019? Heeft u uw doelen gerealiseerd? En heeft u al nagedacht over de komende 100 dagen? Hoe kijkt u vooruit op het rest van het jaar? Zijn de gemaakte doelen nog realistisch? Denk aan: omzetcijfers, resultaten, personele bezetting, marketing, etc. Of moet u doelen gaan bijstellen? Uit ervaring kan ik zeggen… kleine stappen realiseren geeft ook een goed gevoel.

Nieuwe kansen creëren?
Samen met u kijk ik graag terug naar de afgelopen 100 dagen. Aan de hand hiervan kan ik u voorzien van advies op maat, passend bij uw omgeving. Samen met u kijken we vooruit en gaan we op zoek naar de mogelijkheid om nieuwe kansen te creëren. Interesse? Neem gerust vrijblijvend contact op.

De eerste 100 dagen van 2019 ANM advies
Benieuwd hoe ANM Advies uw dromen als ondernemer kan realiseren?