Bij ANM Advies geloven wij in een persoonlijke aanpak voor uw financiële administratie en fiscale zaken. Elke klant is uniek en verdient een andere benadering. Met meerdere contacten door het jaar heen, nemen wij verschillende onderwerpen bij de hand zodat u als ondernemer niet voor verrassingen komt te staan.

Is de basis op orde?
Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, moet de basis van uw administratie op orde zijn. Wij kijken bij iedere klant eerst of de juiste manier van administratie wordt toegepast en of er verbeterpunten zijn. Hierbij is eenvoudigheid altijd het uitgangspunt, en waar het functioneel is, om zaken te automatiseren.

Inzicht in uw cijfers
Wanneer de basis van uw administratie op orde is, geven wij u inzicht in uw financiële administratie. Belangrijke aspecten zoals kostprijs, begroting en liquiditeit maken wij inzichtelijk door middel van een online dashboard. Wij maken hierbij gebruik van de online software Visionplanner. Door middel van overzichtelijke tabellen en grafieken weet u precies hoe u ervoor staat. Uiteraard begeleiden wij u bij het lezen van uw cijfers. Per maand of per kwartaal, net waar de behoefte ligt, bespreken wij samen met u de financiële cijfers en waar de verbeterpunten liggen.

En de jaarrekening… de jaarlijkse afsluiting van de administratie, zonder verrassingen want de cijfers waren al bij u bekend. In een volgend blogstuk gaan wij dieper in op de diverse mogelijkheden van ons online dashboard.

Hulp bij belastingen
Wij zorgen voor een tijdige aangifte van de diverse belastingaangiften. Denk aan omzetbelasting, inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting. Daarbij kijken we niet alleen naar uw positie als ondernemer, maar ook naar uw positie als privépersoon.

Persoonlijke advisering
Met alle gegevens correct voorhanden, kunt u met een gerust hart gaan doen wat u het beste kan. Namelijk ondernemen. Met gedegen advies zullen wij u bijstaan zodat u aan de slag kan met het realiseren van uw plannen.

En die plannen… die mooie ondernemers dromen, die kunt u achterna gaan zonder vervelende financiële en fiscale verrassingen.

Heeft u hier behoefte aan?
Wilt u graag eens persoonlijk kennismaken om de mogelijkheden te bespreken? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op

Benieuwd hoe ANM Advies uw dromen als ondernemer kan realiseren?