De vakantieperiode is weer aangebroken. Tijd om de zaak even los te laten en heerlijk op vakantie te gaan. Naar zonnige gebieden, mooie omgevingen, prachtige steden en knusse dorpjes. Een moment om weer tot rust te komen.

Hoe staat uw onderneming ervoor?
Vorige week stegen de temperaturen naar recordhoogtes. Oude records werden gebroken. Het was nog nooit zo warm in Nederland.

En als we kijken naar uw onderneming, hoe is daar de temperatuur? Zijn uw cijfers ook al naar recordhoogtes gestegen of zijn ze juist onderkoeld? Zijn op de werkvloer de afgelopen weken de temperaturen hoog opgelopen om toch de doelstellingen nog te halen, de laatste opdrachten nog af te ronden of binnen te halen?

Terugkomen met hernieuwde energie
De komende weken is het goed om af te koelen. Om de waan van de dag los te laten en uzelf ook weer te richten op het tweede half jaar. Als de vakantie straks voorbij is, kunnen nieuwe doelstellingen worden opgesteld en oude doelstellingen worden bijgepunt. Waar gaat u zich op richten als ondernemer het tweede halfjaar?

Sparren over haalbare doelstellingen?
Wij denken na uw welverdiende vakantie graag mee over uw plannen voor het tweede halfjaar. Samen maken we uw doelstellingen SMART en optimaliseren de processen die nodig zijn voor uw bedrijfsvoering. Wij verzorgen voor u de informatie die nodig is om de doelstellingen te behalen en monitoren op de vastgestelde stuurinformatie. Zodat u straks met de kerstvakantie het jaar met een goed gevoel kunt afsluiten.

Voor nu: een goede zomervakantie toegewenst!

met een goed gevoel genieten van de zomervakatie ANM advies woerden
Benieuwd hoe ANM Advies uw dromen als ondernemer kan realiseren?