Personeel is vaak een belangrijke ruggengraat van uw onderneming. Het is daarom belangrijk dat uw personeel dezelfde aandacht krijgt als u als ondernemer. Vanaf 1 juli 2019 kunnen wij ook alle aspecten omtrent de salarisadministratie voor u verzorgen.

Salarisadministratie
Onder de salarisadministratie verstaan wij alles wat te maken heeft met uw personeel. Van de periodieke loonstrook, de maandelijkse loonaangifte tot het arbeidscontract. Voor specifieke hrm-vraagstukken kunnen wij terugvallen op een breed netwerk.

De standaardwerkzaamheden zoals de periodieke loonstrook en de loonaangifte kunnen wij tegen een scherp tarief aan u aanbieden.

Samenwerking
Voor de verwerking van de salarisstroken zijn wij een samenwerking aangegaan met Melvin Bijkerk van Bijkerk Administraties uit Schoonhoven. Melvin heeft ruime ervaring met salarisadministraties en staat voor hetzelfde serviceniveau wat u van ons al gewend bent.

Dashboard
De software waarmee de salarisadministratie wordt verzorgd, koppelen wij aan ons dashboardsysteem. Hierdoor kunnen wij de rapportage omtrent de salarisadministratie volledig integreren in uw managementrapportage. Zo behoudt u al uw administratie op één plek.

Benieuwd wat ANM Advies voor u kan betekenen op het gebied van de salarisadministratie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

salarisadministratie anm advies goude
Benieuwd hoe ANM Advies uw dromen als ondernemer kan realiseren?