De wereld van de administratiesoftware is soms een onoverzichtelijke jungle. Waarom kiest ANM Advies voor Exact Online?

Er zijn verschillende soorten administratiesoftware te koop in de markt. Deze zijn allemaal online en zijn allemaal af te sluiten op basis van een maandabonnement. Exact Online is in deze markt een belangrijke speler

Door te kiezen voor Exact Online hebben wij een softwarepakket aangeschaft wat klaar is voor de toekomst. Het pakket is optimaal ingericht om het administratieve proces te automatiseren en om samen te werken met onze klanten.

De financiële administratie wordt zoveel mogelijk verwerkt doormiddel van robotica. Dat betekend dat Exact Online een groot gedeelte van de administratie verwerkt zonder tussenkomst van enig menselijk handelen.

Doormiddel van geautomatiseerde controles monitoren wij wekelijks de administraties van onze klanten en kunnen wij eventuele gebreken communiceren.

Via een eigen portal kunnen klanten facturen uploaden en hebben zij dagelijks zicht op de stand van zaken in de administratie. In deze portal kunnen ook de BTW aangiften worden goedgekeurd en er is ook een betaalmodule beschikbaar om eenvoudig de inkoopnota’s te betalen.

Heeft de klant een eigen CRM of branche specifiek facturatie pakket dan is deze vaak te koppelen aan Exact Online. Wij hebben al succesvol gekoppeld met MKB Suite en Infomedics. Maar er zijn ook koppelingen mogelijk met SalesForce en andere CRM pakketten.

Groeit de klant door: dan is Exact Online eenvoudig uit te breiden met modules specifiek gericht op projectmanagement, handel, dienstverlening, productie of bouw. Wij maken zelf gebruik van de accountancymodule om zo optimaal te kunnen samenwerken met onze klanten.

Benieuwd of Exact Online ook uw administratieve proces kan verbeteren, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij inventariseren graag met u de mogelijkheden.

Benieuwd hoe ANM Advies uw dromen als ondernemer kan realiseren?