“Maar ik heb toch een goede accountant of boekhouder?” Een opmerking die wij ontzettend vaak horen. Wij als ANM Advies denken dat het anders en beter kan. Daarom hebben wij een nieuw concept in het leven geroepen: CFO for a Day – voor het MKB.

“Accountancy… alleen dan anders”

Met dit unieke concept brengen wij een business controller of CFO binnen handbereik van elke mkb-ondernemer. U krijgt ondersteuning van een gespecialiseerd team. Uw financiële en belastingzaken zijn daarmee altijd op orde en kunt u zich bezighouden met ondernemen.

Uw CFO werkt aan de hand van drie krachtige pijlers die wij hieronder graag met u delen.

Accounting

Oftewel, het fundament van uw financiële huishouding. Wij zorgen dat uw administratie op orde is. Uw belastingaangiften op tijd zijn ingediend. De salarissen kunnen op tijd betaald worden en de jaarrekening voldoet aan alle actuele wet- en regelgeving. Heeft u personeel dat voor u de financiële administratie bijhoudt? Geen enkel probleem, wij gaan graag de samenwerking aan met uw administratief medewerker om deze naar een nog hoger niveau te tillen.

Controlling

Maar wat zeggen al die cijfers u nu? Door middel van overzichtelijke dashboards nemen wij u mee door uw cijfers. Zijn er afwijkingen die acties nodig hebben of loopt alles zoals het zou moeten?

Meten is weten en uiteindelijk is dit wat cijfers leuk maakt!

Advies

U en uw onderneming verdienen de beste zorg. Met de cijfers uit de dashboards – die wij voor u inrichten – kunnen wij u adviseren. Zijn er aanpassingen nodig in de operatie van het bedrijf? Worden de vooraf gestelde doelstellingen behaald? Is de geldstroom op orde?

Als sparringpartner ondersteunen wij u met het maken van de juiste keuzes. Uiteindelijk gaat uw bedrijf groeien en adviseren wij u over nieuwe strategische keuzes.

Wilt u een bedrijf kopen of uw bedrijf verkopen? Wilt u met pensioen? Belangrijke vragen waarin wij graag met u meedenken.

Bij CFO for a Day gaat uiteindelijk om het totaalplaatje. Zowel zakelijk als privé moet financieel op orde zijn!

Durft u de uitdaging aan te gaan?

kennismaken tijdens een gratis adviesgesprek van een uur?

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen spoedig contact met u op om een gratis adviesgesprek van een uur in te plannen.