Wij helpen u bij het voeren van uw administratie en zorgen dat u voldoet aan wet-en-regelgeving

De administratie is het fundament van uw onderneming. Deze
kan bestaan uit de financiële administratie, maar ook uit een personeelsadministratie, projectadministratie, wagenparkadministratie, etc. 

Met deze gegevens bent u in staat om uw belastingaangifte correct en tijdig in dienen en kunt u aflezen hoe uw onderneming er voor staat. Wij kunnen u helpen en ondersteunen bij het voeren van uw administratie.

Financiële administratie

Binnen de financiële administratie worden alle inkomsten en uitgaven geregistreerd en worden betalingen bijgehouden. Wij kunnen dit voor u verzorgen. Om tijd te bespraken wordt de administratie zoveel mogelijk geautomatiseerd uitgevoerd. 

Wij maken hierbij gebruik van ExactOnlineWilt u de administratie in eigen beheer uitvoeren, wij ondersteunen u graag bij de inrichting van de administratie en kunnen periodiek de administratie controleren op juistheid. 

Ons doel: U helpen bij het opzetten en uitvoeren van een financiële administratie

Jaarrekening

In het begin van het jaar verzorgen wij voor u de jaarafsluiting. Hierbij kunnen wij voor u de jaarrekening opstellen. Voor een B.V. is deze verplicht. Heeft u geen B.V. dan kan er misschien volstaan worden met een verkorte rapportage. Wij kijken graag met u wat de beste oplossing is.

Ons doel: De juiste jaarlijkse rapportage voor u op te stellen, zodat u voldoet aan de wet en regelgeving op dit gebied. 

Belastingaangifte

Veel ondernemers moeten per maand of kwartaal een aangifte omzetbelasting indienen. Als wij voor u de financiële administratie verzorgen dan staat deze periode voor u klaar in ExactOnline. Deze hoeft u alleen nog maar te accorderen en te betalen. De aangifte omzetbelasting was nog nooit zo eenvoudig. Doet u zelf de aangifte omzetbelasting, dan kunnen wij u helpen bij het juist indienen van de aangifte.

Jaarlijks dient u een aangifte inkomstenbelasting in te dienen. Dit kan voor veel ondernemers een complexe bezigheid zijn. Wij kunnen deze voor u opstellen. Hierbij monitoren wij ook de voorlopige aanslagen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Ons doel: U weet waar u aan toe bent met de belastingdienst. Wat u moet betalen en wanneer.

Salarisadministratie

Heeft u personeel, dan wilt u dat uw werknemers het juiste salaris ontvangen. ANM Advies werkt samen met Loonpunt uit Schoonhoven voor de verwerking van uw salarisadministratie.

Ons doel: Zorgen dat u elke maand uw medewerkers het juiste salaris kan overmaken.

Interesse in een sparringspartner zonder dat daar een vergoeding tegenover staat?