Als adviseur kijken wij altijd nauwkeurig naar wat de beste optie voor u is als klant. Geen standaardwerk maar maatwerk, precies afgestemd op uw bedrijf. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende diensten die wij bieden. Onze dienstverlening is te onderscheiden in vier pijlers die u nieuwe kansen binnen het ondernemerschap kunnen bieden. Wij zijn vooral werkzaam voor bedrijven in regio Gouda en Woerden.

Advisering

Advisering voor ieder moment in uw ondernemerschap.

Als ondernemer staat u steeds weer voor nieuwe uitdagingen. Of deze uitdagingen nu ontstaan bij het starten, bij bedrijfsbeëindiging of alle aspecten hiertussen. Wij staan u op elk gewenst moment bij, zodat u met een gerust hart kunt blijven ondernemen.

Lees verder…

Belastingen

Gedegen belastingadvies voor elke casus

Continu veranderende belastingwetten en -regels maken het lastig voor u om op de hoogte te blijven. Wij volgen fiscale ontwikkelingen op de voet en vertalen deze
wijzigingen naar uw persoonlijke situatie. Zowel privé als voor uw bedrijf. Daarnaast beschikken wij over een fiscaal adviseur die u binnen iedere casus van het juiste advies voorziet.

Lees verder…

Administratie en jaarrekening

Inzicht in de cijfers op ieder gewenst moment.

Als ondernemer is het belangrijk om volledig op cijfers te kunnen vertrouwen. Met onze rapportagetool geven wij tussentijds inzicht in deze cijfers. Eventueel aan de hand van een begroting. De jaarrekening is het uiteindelijke sluitstuk. Wij ondersteunen u bij het opstellen, beheren en interpreteren van de administratie.

ICT

Uw bedrijfsprocessen efficiënt geautomatiseerd.

In tijden van digitalisering helpen wij u met het verder automatiseren van uw financiële administratie en bedrijfsprocessen. Van digitaal verwerken van facturen tot het opzetten van automatische workflows. Wij hebben ruime ervaring met diverse pakketten zoals AFAS en Exact Online. Wij gaan voor de oplossing die het beste bij uw bedrijf past.

afas software
Op zoek naar maatwerk voor helder inzicht in uw cijfers?