Als adviseur kijken wij altijd nauwkeurig naar wat de beste optie voor u is als klant. Geen standaardwerk maar maatwerk, precies afgestemd op uw bedrijf. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende diensten die wij bieden. Onze dienstverlening is te onderscheiden in vier pijlers die u nieuwe kansen binnen het ondernemerschap kunnen bieden. Wij zijn vooral werkzaam voor bedrijven in regio Gouda en Woerden.

CFO FOR A DAY - voor het mkb

“Accountancy… alleen dan anders”

Met dit unieke concept brengen wij een business controller of CFO binnen handbereik van elke mkb-ondernemer. U krijgt ondersteuning van een gespecialiseerd team. Uw financiële en belastingzaken zijn daarmee altijd op orde en kunt u zich bezighouden met ondernemen.

Lees verder…

Advies

Advisering voor ieder moment in uw ondernemerschap.

Als ondernemer staat u steeds weer voor nieuwe uitdagingen. Of deze uitdagingen nu ontstaan bij het starten, bij bedrijfsbeëindiging of alle aspecten hiertussen. Wij staan u op elk gewenst moment bij, zodat u met een gerust hart kunt blijven ondernemen.  Benieuwd naar welke diensten wij aanbieden?

Lees verder…

Accounting

Inzicht in de cijfers op ieder gewenst moment.

Als ondernemer is het belangrijk om volledig op cijfers te kunnen vertrouwen. Met onze rapportagetool geven wij tussentijds inzicht in deze cijfers. Eventueel aan de hand van een begroting. De jaarrekening is het uiteindelijke sluitstuk. Wij ondersteunen u bij het opstellen, beheren en interpreteren van de administratie.

Lees verder…

Controlling

Uw bedrijfsprocessen efficiënt geautomatiseerd.

In tijden van digitalisering helpen wij u met het verder automatiseren van uw financiële administratie en bedrijfsprocessen. Van digitaal verwerken van facturen tot het opzetten van automatische workflows. Wij hebben ruime ervaring met diverse pakketten zoals AFAS en Exact Online. Wij gaan voor de oplossing die het beste bij uw bedrijf past.

Lees verder…

afas software
Op zoek naar maatwerk voor helder inzicht in uw cijfers?