ANM Advies is opgericht vanuit de filosofie dat er vooruit gekeken moet worden. Met de ondernemer het avontuur aangaan. Niet achteruit kijken, maar focussen wat vandaag de dag en morgen belangrijk is. Bent u ondernemer in omgeving Woerden of Gouda? Wij staan u graag bij in het maken van de juiste keuzes. 

Een goede en efficiënt ingerichte financiële administratie biedt een schat aan informatie. Wij geven u dit inzicht en maken hiervoor gebruik van overzichtelijke dashboards via Visionplanner. Met deze informatie gaan wij aan de slag om met u doelen te stellen, en deze doelen uiteraard te realiseren. Bij ons gaat het niet altijd om meer winst, ook de mens als ondernemer staat centraal.

Ook met uw vragen omtrent belastingen kunt u bij ons terecht. Verrassingen met de belastingdienst zijn niet altijd te voorkomen, maar wij zullen ons altijd inzetten om dit tot een minimum te beperken. Als specialist hebben wij een lange achtergrond binnen de accountancy in de regio Gouda. Wij hebben ruime ervaring met diverse belastingen zoals omzetbelasting, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting.

Daarnaast kunnen wij altijd terugvallen op een netwerk van specialisten binnen diverse vakgebieden zodat wij altijd uw vragen kunnen beantwoorden.

André Langenberg

Met ruim 11 jaar ervaring binnen de accountancy en twee jaar ervaring als teamleider financiën van een scholengemeenschap heeft André veel ervaring opgedaan binnen de financiële wereld op het gebied van rapportage, begroting,  advisering en automatisering. Als sparringspartner ligt de kracht van André bij het automatiseren van bedrijfsprocessen en het adviseren van MKB-ondernemers op verschillende bedrijfseconomische en fiscale gebieden.

Mark Wortman

Heeft als fiscaal-bedrijfseconoom vooral zijn focus liggen op fiscale onderwerpen, maar is daarnaast een echte allrounder op het gebied van strategische vraagstukken. Hij heeft gewerkt bij verschillende gerenommeerde accountantskantoren en is nu werkzaam als interne bedrijfsfiscalist bij Stedin. Naast zijn werk bij Stedin is Mark één dag in de week betrokken bij ANM Advies al fiscaal adviseur.

Interesse in een sparringspartner zonder dat daar een vergoeding tegenover staat?