Uw logistieke processen in één systeem optimaal ondergebracht!

De afgelopen periode heeft ANM Advies verschillende klanten ondersteunt bij de implementatie van Exact Online Handel. De stap naar certificering was vanuit dat oogpunt een logische keuze. Sinds maart 2022 zijn wij daarom als kantoor gecertificeerd als adviseur voor Exact Online voor Handel.

Exact Online voor Handel is het logistieke pakket voor handelsonderneming. Door middel van dit pakket heb je als ondernemer grip op je logistieke processen zoals inkoop, voorraad en verkoop, waarbij de verschillende processen zoveel mogelijk worden geautomatiseerd. Daarnaast biedt alle voordelen van Exact Online Boekhouden Plus.

Er zijn drie verschillende pakketkeuze binnen de handelslicentie. Afhankelijk van de bedrijfsgrootte en specifieke wensen kan hierin een keuze gemaakt worden.

Wij zijn daarnaast ook bekend met de logistieke processen welke horen bij een handelsonderneming en kunnen u breder adviseren dan alleen de software.

Bent u een handelsonderneming en wilt u uw logistieke proces verder optimaliseren of maakt u al gebruik van Exact Online voor Handel en wilt u meer uit uw pakket halen? Neem dan contact met ons op. Kijk op Exact Online voor meer informatie over de pakketten.

ExactOnlineCertificaatHandel
Benieuwd hoe ANM Advies uw dromen als ondernemer kan realiseren?